Мы используем файлы cookie, чтобы сделать контент и рекламу более интересными и подходящими для Вас, дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях, а также проанализировать наш трафик.

Главная »Чай из Германии и Шри-Ланки» Mokhtar Green Tea Зелений чай крупний лист 500г


        

Mokhtar Green Tea Зелений чай крупний лист 500г

Mokhtar Green Tea зелений чай

Новинка

В наличии

 

Артикул: 1325
Вы не можете применить скидочный купон
Цена:
256 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Mokhtar Green Tea - ароматниий, натуральний зелений чай з Китаю  500 грам.

Китайський крупнолистовий байховий зелений чай у вигляді завитків з сріблястим відтінком. Це зелений чай з багатовіковою історією, добре відомий поціновувачам гарного зеленого чаю. При заварюванні зелений плантаційний байховий чай дає настій яскраво-жовтого кольору і з вираженим, злегка гарбузовим ароматом і терпким насиченим смаком. Смак цього зеленого чаю самодостатній.

Зелений чай - сорт чаю, який досягається такою обробкою чайного листя: завяливание + часткова сушка + скручування + досушування. Основне завдання при виготовленні зеленого чаю - зберегти його біологічно активні природні речовини, що містяться в чайному листі. Саме тому процес виготовлення цього різновиду чаю не "агресивний", і підпорядкований мети збереження корисних речовин.
Основний світовий виробник зеленого чаю - Китай.
Готовий висушений зелений чай повинен бути зеленого кольору, потемніння заварки до коричневого, темно - сірого або бурого кольору - ознака неякісного чаю.
У зеленому чаї міститься велика кількість кофеїну і при тривалому заварюванні він може почати гірчити. Правильно заварений зелений чай містить унікальне поєднання вітамінів, мікроелементів і інших поживних речовин (наприклад, рослинних білків).
Зелений чай здавна відомий як лікарський напій. Його застосовують для нормалізації артеріального тиску, зміцнення стінок судин і капілярів. Зелений чай сприяє зниженню ваги, покращує переварювання їжі, значно знижує ризик виникнення карієсу

Справжній якісний чай, виключно для Європи і ОАЕ!
Якщо Ви любитель і знавець справжнього чаю, ця пропозиція саме для Вас!

спосіб заварювання

Вода для зеленого чаю повинна бути вищої якості, з джерела або артезіанського джерела. Максимальна жорсткість води 1-3 мг / л, тобто вода повинна бути «м'якою». Кращою посудом для чаю вважається глиняна або порцеляновий. Обсяг заварювальних чайників - 150-200 мл.

Воду зігрійте в такому посудині, в якому буде видно всі стадії закипання. Ідеально підходить скляний чайник об'ємом в 1 літр. Підігріває воду на несильному полум'я до появи специфічних бульбашок, що виходять з дна. Коли бульбашки будуть вибудовуватися вертикально, на зразок перлинних бус, слід вимкнути вогонь і дати чайнику постояти ще 2-3 хвилини. Тільки після цього можна перелити воду в прогрітий термос зі скляною колбою. Температура води для заварювання зеленого чаю повинна бути не вище 90 ° С. Для деяких особливо ніжних сортів вода повинна мати температуру 75 ° С.

Прогрійте чайник для заварювання, налив туди гарячу воду на 1-2 хвилини. Перелийте воду в чашки. Засипте заварку, виходячи з ваших улюблених традицій. Китайці кладуть більше сухої заварки і менше наполягають, англійці довше наполягають, але з меншою кількістю заварки. Для китайського способу буде потрібно близько 7 г сухої заварки (1,5 столові ложки) на 200 мл води. Засипте заварку в прогрітий чайник, дайте їй «розкритися» протягом 1-2 хвилин. Залийте воду і відразу ж перелийте в окремий посуд для розливання чаю (чахай). Часу виливання води з чайника вистачає для заварювання якісного чаю. Повторно заварювати зелений чай можна 4-5 разів. Правильно заварений зелений чай має дуже ніжний аромат і солодкуватий смак. Гіркота говорить про те, що чай перетримав, а відсутність аромату сигналізує про занадто гарячою (або холодної) воді.

МНЕНИЯ И ВОПРОСЫ ПОСЕТИТЕЛЕЙ

Нет мнений. Станьте первым и добавьте свое мнение или вопрос.

YTFjY
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: